ДТП у Кривому Розі: дівчина вилетіла з авто, двох людей затиснуло у салоні

Водій ВАЗу протаранив стовп
ДТП у Кривому Розі: дівчина вилетіла з авто, двох людей затиснуло у салоні
Фото: ДСНС
12 Січня 2021, 14:12
читать на русском

У Дніпропетровській області рятувальникам довелося вирізати з понівеченого авто двох постраждалих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України, ДТП сталася на вулиці Чумацький шлях Інгулецького району міста Кривий Ріг.

Встановлено, що, ймовірно не впоравшись з керуванням, водій автомобіля ВАЗ-2101, допустив зіткнення автівки з електроопорою.

Читайте також

Від удару 15-річну дівчинку, яка знаходилась в салоні автомобіля біля водія, викинуло через лобове скло, водія та ще одного пасажира затисло металевими конструкціями понівеченої автівки. За допомогою аварійно-рятувального обладнання, співробітники ДСНС деблокували постраждалих чоловіків з автомобіля та передали співробітникам швидкої медичної допомоги, - повідомили у Службі порятунку.

До рятувальних робіт було залучено 10 осіб особового складу та дві одиниці техніки пожежно-рятувального підрозділу Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.


Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Нагадаємо, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі Київ-Чоп у Рівенській області загинули двоє пішоходів. Смертельна автопригода сталася 10 січня близько 21 години поблизу міста Корець Рівненського району.

У результаті ДТП загинули дві жінки 38-ми та 44-х років із села Богданівка.

1