Масова ДТП у Дніпрі: одна людина загинула, кілька постаждали - фото

П'ять автомобілів зіштовхнулися у Дніпрі
Важливо
Масова ДТП у Дніпрі: одна людина загинула, кілька постаждали - фото
ДТП у Дніпрі Фото: ДСНС
11 Листопада 2020, 09:52
читать на русском

У місті Дніпро сталася масова дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок ДТП за участю п’яти автомобілів загинула одна людина та ще двоє постраждало. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

11-го листопада о 01:36 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на розі вулиці Калинової та Слобожанського проспекту Індустріального району міста Дніпро, сталась дорожньо-транспортна пригода за участю 5 автомобілів, - йдеться у повідомленні.

ДТП у Дніпрі

ДТП у Дніпрі Фото: ДСНС

Як з'ясували надзвичайники, легковик "Infiniti" під керуванням громадянина 1998 року народження рухаючись по Слобожанському проспекту, перетнув перехрестя за заборонений сигнал світлофору та здійснив зіткнення з легковиком "Honda". У результаті зіткнення, "Honda" протаранила три автівки, які стояли на світлофорі.

Читайте також

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало дві особи:

  • водій автомобіля "Honda" - його госпіталізовано до Дніпропетровської Обласної Клінічної Лікарні імені Мечникова.
  • пасажир автомобіля "Infiniti" - його госпіталізовано до Дніпропетровської міської клінічної лікарні №6.
ДТП у Дніпрі

ДТП у Дніпрі Фото: ДСНС

Пасажирка легковика "Honda" від отриманих травм загинула на місці.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи. До надання допомоги залучено 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, - зазначили у ДСНС.

Нагадаємо, увечері 30 жовтня 2020 року у Києві сталася масштабна ДТП. Водій, втративши контроль керування автомобілем Land Rover, виїхав на пішохідну зону площі Майдан Незалежності та в’їхав у натовп людей, після чого на проїжджій частині вул. Хрещатик протаранив декілька авто.

Більше про ДТП на Майдані - у нашому матеріалі "Смертельна ДТП на Майдані: що сталося, хто водій та яке буде покарання"