ДТП у Львівській області: травмованих людей вирізали з автівки

Водійка Mercedes в'їхала у бетонну опору залізничного мосту
ДТП у Львівській області: травмованих людей вирізали з автівки
ДТП у Львівській області Фото: ДСНС
3 Січня 2021, 07:06
читать на русском

На автодорозі в с. Гребенів Сколівського району водійка автомобіля Mercedes-Benz C 200 не впоралась з керуванням та в'їхала у бетонну опору залізничного мосту.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано водійку 2001 року народження та пасажира 1999 року народження.

Рятувальники деблокували потерпілих з автомобіля та перенесли травмованих до карети швидкої допомоги. Потерпілих із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано до Сколівської центральної районної лікарні, - розповіли у Службі порятунку.

Читайте також

До ліквідації наслідків ДТП залучали п'ятьох осіб особового складу та одну одиницю спецтехніки. Обставини події встановлюють правоохоронці.

ДТП у Львівській області

ДТП у Львівській області Фото: ДСНС

Нагадаємо, у Попільнянському районі Житомирської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули троє людей.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-2107, 20-річний місцевий житель не впорався з керуванням на дорозі та виїхав з дороги у кювет, де автівка протаранила дерево.

У результаті ДТП водій та пасажир автомобіля, 21-річний місцевий житель, загинули на місці події. Ще двох пасажирів, жителів цього ж села віком 34 та 35 років, ушпиталили до Попільнянської райлікарні. На жаль, за кілька годин молодший з чоловіків помер у реанімаційному відділенні, - розповіли поліціянти.

1