ДТП з рейсовим автобусом у Харківській області: двоє загиблих

Загинули пасажири легковика, який протаранив автобус
ДТП з рейсовим автобусом у Харківській області: двоє загиблих
ДТП з автобусом Фото: поліція
26 Лютого 2021, 00:01
читать на русском

Дорожньо-транспортна пригода із легковиком та рейсовим автобусом сталася у Харківській області. Загинули дві людини.

Як повідомляє поліція, водій легковика не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіштовхнувся з рейсовим автобусом.

Дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля ВАЗ-21099 та рейсового автобуса сполученням "Харків-Богодухів" сталася 25 лютого близько 08:00 на автошляху "Харків-Ахтирка" в селі Крисине Богодухівського району, - повідомили правоохоронці.

Читайте також

На момент аварії в автобусі  знаходилось 15 пасажирів, які не постраждали.

71-річний водій та 70-річна пасажирка автомобіля "ВАЗ-21099" отримали несумісні з життям травми та загинули на місці події.

Поліція встановлює всі обставини події та особи загиблих. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, 28 січня на 623 км автодороги "Київ-Харків-Довжанський" в місті Ізюмі трапилася ДТП, у результаті якої загинула людина, а ще п'ятеро опинилися у лікарні.