ДТП з українцями в Польщі: водієві висунули звинувачення

Водій не пам'ятає ситуацію з ДТП і знаходиться в поганому емоційному стані
ДТП з українцями в Польщі: водієві висунули звинувачення
ДТП (фото: facebook.com/vinn.police)
8 Березня 2021, 11:25
читать на русском

У Польщі висунули звинувачення водієві автобуса, який потрапив у ДТП в Польщі з 57 українцями. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє Польське агентство друку з посиланням на коментар в правоохоронних органах.

48-річному українському водієві Володимиру К. повідомили про звинувачення в ненавмисному скоєнні аварії на наземному транспорті, - заявила представниця окружної прокуратури в місті Пшемисль Беата Стажецька.

Читайте також

Зараз він у лікарні. Водій не пам'ятає ситуацію з ДТП і знаходиться в поганому емоційному стані. Прокурори дали припис не залишати йому територію Польщі. Йому залишили паспорт і будуть відвідувати його з метою контролю кожен день.

Контекст. ДТП сталася пізно ввечері 5 березня. Автобус прямував до України. Неподалік українського кордону він з’їхав із автостради A4 на пункт відпочинку "Кашице", але з невідомих причин врізався в енергопоглинальний бар’єр на повороті на з’їзд, потім у бар’єри вздовж дороги і врешті злетів у придорожній рів.
За попередніми даними слідства, ймовірною причиною аварії став невдалий маневр при водінні, коли водій вирішив з'їхати на місце стоянки і відпочинку.