Два легковики зіткнулися під час обгону: є жертва (фото)

До медзакладу госпіталізовано пасажира одного з легковиків
Два легковики зіткнулися під час обгону: є жертва (фото)
ДТП, фото Нацполіція
23 Червня 2022, 15:15
читать на русском

У Закарпатській області на трасі Київ-Чоп неподалік селища Чинадієво легковик "Mitsubishi" пішов на обгін та зіткнувся із зустрічним автомобілем марки "ВАЗ", в результаті чого є жертва.

Про це повідомили в Нацполіції. 

43-річний водій автомобіля "Mitsubishi" здійснював обгін попутного транспорту і виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із зустрічним автомобілем марки "ВАЗ". Останнім керував 42-річний мешканець села Бистриця. Внаслідок аварії до медзакладу було госпіталізовано двох пасажирок автомобіля "Mitsubishi", водія "ВАЗу" та пасажирку вказаного авто. Згодом, від отриманих травм, 42-річний водій помер в реанімаційному відділенні лікарні, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що водій автомобіля "Mitsubishi" за кермом був тверезим.

Наразі слідчі вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби правоохоронці помістили на арештамайданчик поліції. У справі буде проведено ряд необхідних експертиз, для встановлення всіх об’єктивних обставин дорожньо-транспортної пригоди, - додали в поліції.

Нагадаємо, ДТП за участі маршрутного автобуса сполученням Рені-Одеса сталося 21 червня в Одеській області.

Читайте також