Два міністри подали у відставку - Разумков

Звільнення міністрів обговорять завтра на пленарному засіданні
Два міністри подали у відставку - Разумков
Дмитро Разумков / Facebook
15 Грудня 2020, 19:37
читать на русском

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України та міністр у справах ветеранів України подали заяви про звільнення до Верховної Ради.

Про це заявив голова ВР Дмитро Разумков під час пленарного засідання, передає УНН.

Надійшли заяви про звільнення двох міністрів - міністра захисту довкілля та природних ресурсів України та міністра у справах ветеранів України. Я прошу комітети зібратися, завтра розглянути зранку ці питання, щоб ми могли винести їх на пленарне засідання. Даю відповідне доручення, - заявив спікер.

Читайте також

Нагадаємо, що раніше народна депутатка фракції Галина Янченко заявила, що на сьогоднішньому засіданні фракції "Слуга народу" планують розглянути  кадрові питання і обговорять можливість призначення трьох міністрів.

Зокрема, розглядатимуть кандидатури на посади міністрів у справах ветеранів, освіти й енергетики. На посади міністрів енергетики й освіти претендують Юрій Вітренко і Сергій Шкарлет. При цьому Янченко не назвала, хто саме претендує на посаду міністра з питань ветеранів, однак повідомила, що це буде жінка.

А заступник голови комітету Верховної Ради з організації держвлади Олександр Качура заявив, що фракція може розглянути призначення ще двох міністрів на посади аграрної політики та екології.