У "Слузі народу" можуть розглянути призначення ще двох міністрів

Буде розглядатися питання роз'єднання міністерств і створення Міністерства аграрної політики
Важливо
У "Слузі народу" можуть розглянути призначення ще двох міністрів
Засідання “Слуги народу” (фото: УНІАН)
15 Грудня 2020, 18:39
читать на русском

Фракція "Слуга народу" переносить засідання на пізній вечір. Вона може розглянути призначення ще двох міністрів на посади аграрної політики та екології.

Про це написав заступник голови комітету Верховної Ради з організації держвлади Олександр Качура у своєму Telegram.

Засідання фракції "Слуга народу" переноситься на пізній вечір. Можливо, буде розглядатися питання роз'єднання міністерств і створення Міністерства аграрної політики, кандидат на посаду міністра - Роман Лещенко. Можлива зміна глави Мінекології - буде запропонований Роман Опімах, - написав він.

Також планують обговорити кандидатури на посади міністрів у справах ветеранів, освіти й енергетики. На посади міністрів енергетики й освіти претендують Юрій Вітренко і Сергій Шкарлет.

Читайте також

Нагадаємо, що народний депутат фракції Галина Янченко заявила, що на посаду міністра з питань ветеранів претендує жінка, проте не уточнила, хто саме.

А вчора, 14 грудня, керівник партії "Слуга народу", нардеп Олександр Корнієнко повідомив, що цього тижня слід очікувати призначення міністрів освіти та енергетики.

Корнієнко пояснив, що набрав чинності закон, який суттєво обмежив функції виконувачів обов'язків через що заблокована діяльність двох міністерств. Він додав, що призначення можуть відбутися вже на цьому тижні.