Два потяги зіткнулись в Єгипті: понад 30 жертв та 60 поранених

Причина аварії - різка зупинка
Важливо
Два потяги зіткнулись в Єгипті: понад 30 жертв та 60 поранених
Перевернувся поїзд в Єгипті (фото: соцмережі)
27 Березня 2021, 00:02
читать на русском

У Єгипті під час руху зіткнулися два пасажирських потяги. В результаті загинули щонайменше 32 особи, понад 60 отримали поранення.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я Єгипту.

Як відомо, аварія сталася в п'ятницю, 26 березня, в місті Тахта провінції Сохаг. Медики повідомляють, що загинули не менше 32 осіб, 66 осіб отримали поранення.

За інформацією місцевих ЗМІ, один з поїздів врізався ззаду в інший поїзд. Через зіткнення три пасажирських вагони зійшли з рейок.

Читайте також

Пізніше стало відомо, що українці не постраждали під час аварії. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

За інформацією єгипетської влади, громадян України немає серед постраждалих внаслідок зіткнення пасажирських потягів в провінції Сохаг, - написав він.

Аварія пасажирських поїздів в Єгипті сталася через те, що поїзд, який прямував з Луксору в Олександрію, здійснив різку зупинку. Хтось смикнув в поїзді стоп-кран, повідомило видання Elnashra.

Нагадаємо, 2 січня повідомлялося, що електропотяг сполученням Миколаїв-Івано-Франківськ-Рахів загорівся під час руху на залізничній станції міста Радивилів.