Під Полтавою загорівся вагон поїзда: загинули дві людини

Вогнем знищено більшу частину вагона
Під Полтавою загорівся вагон поїзда: загинули дві людини
Пожежа у поїзді (фото: ДСНС)
26 Грудня 2020, 18:00
читать на русском

Під Полтавою загорівся вагон поїзда, який перебував на ремонті, в результаті чого загинули дві особи.

Про це йдеться в повідомленні обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Пожежа сталася вчора ввечері в селі Копили Полтавського району на території філії "Укрзалізниці". Пожежники, що прибули на виклик, загасили вогонь через три з половиною години після того, як отримали повідомлення.

Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. Під час гасіння пожежі були виявлені тіла без ознак життя двох громадян, які направлені до Полтавського обласного бюро судово-медичної експертизи, - йдеться в повідомленні.

Вогнем знищено внутрішнє обладнання, облицювання стін та стелі вагона.

Читайте також

Нагадаємо, що у Києві сталась серйозна пожежа на хлібзаводі, що поблизу станції метрополітену "Шулявська". Рятувальники евакуювали 50 людей та загасили пожежу.

22 грудня у Шевченківському районі столиці, на вулиці Антона Цедіка, 4, горіла одна з адміністративних будівель заводу "Київхліб".

На місці події рятувальники встановили, що сталося загоряння утеплювача на даху двоповерхової адміністративної будівлі на площі 20 кв. м. Вогнеборці протягом 30 хв боролись з пожежею. За попередньою інформацією, жертв та постраждалих не було. Евакуювали 50 людей.