Дві людини загинули та троє травмовані внаслідок ДТП на трасі Київ-Чоп - фото

У Рівненській області вантажівка протаранила легковик
Дві людини загинули та троє травмовані внаслідок ДТП на трасі Київ-Чоп - фото
Фото: ДСНС по Рівненській області
1 Липня 2021, 08:57
читать на русском

У Рівненській області на автодорозі Київ-Чоп зіштовхнулися вантажівка та легковий автомобіль. Внаслідок ДТП дві людини загинули, троє отримали травми.

Як повідомляє місцева Служба порятунку, 30 червня рятувальники отримали повідомлення про ДТП за участю вантажного та легкового автомобіля на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Ситне Радивилівського району. На місце події було направлено чергове відділення рятувальників 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Радивилів.

Фото: ДСНС по Рівненській області

Прибувши на місце ДТП рятувальники встановили, що в наслідок ДТП за участю вантажного та легкового автомобіля одна людина загинула, чотирьох травмованих забрала швидка - людей дістали з автівок до прибуття рятувальників.

З метою недопущення виникнення загорання вогнеборці відключили клеми акумуляторних батарей в транспортному засобі та змили паливо-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги, - розповіли у Службі порятунку.

Фото: ДСНС по Рівненській області

Тим часом у ДСНС кажуть, що кількість загиблих в автопригоді зросла до двох.

30 червня поблизу с. Ситне Дубенського району на автодорозі М-06 Київ-Чоп внаслідок зіткнення вантажівки та легкового автомобіля в якому перебувало 5 громадян Республіки Туркменістан, загинуло 2 особи та 3 особи госпіталізовано,  - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 25 червня у Бучі (Київська область) сталася дорожньо-транспортна пригода за участю фури та легковика. Внаслідок ДТП травмувалися чотири особи, серед них двоє дітей.

Читайте також