Двоє дітей постраждали в ДТП у Дніпропетровській області - фото

На трасі Т-0412 водій з’їхав на узбіччя та перекинув авто
Двоє дітей постраждали в ДТП у Дніпропетровській області - фото
ДТП на автошляху Т-0412 Фото: dp.dsns.gov.ua
12 Грудня 2021, 16:07
читать на русском

У Новомосковському районі Дніпропетровщини внаслідок ДТП загинув чоловік та постраждало двоє дітей.

Як повідомили у Службі порятунку, аварія сталася 12 грудня о 00:56 на автошляху Т-0412 між селами Бузівка та Ковпаківка.

За попередньо встановленою інформацією, під час руху водій легкового автомобіля Daewoo Lanos не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та перекинувся.

Внаслідок події загинув пасажир, громадянин, 1992 року народження, та постраждало 2 дитини (дівчинки 2005 р. н. та 2006 р. н.), які були госпіталізовані до Магдалинівської центральної районної лікарні, - кажуть рятувальники.

Співробітники поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин пригоди.

Нагадаємо, 7 грудня поблизу Киселівки Чернігівського району зіткнулися рейсовий мікроавтобус та вантажівка. Внаслідок ДТП 13 людей загинуло та ще 7 зазнали травм.

За даними слідства, водій вантажівки DAF порушив правила дорожнього руху та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з маршрутним автобусом Mersedes. Наступного дня водієві вантажного автомобіля повідомлено про підозру у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

Досудове розслідування проводить слідче управління ГУНП в Чернігівській області, процесуальне керівництво забезпечується прокурорами Чернігівської обласної прокуратури.

Читайте також