Двоє співробітників IT-компанії загинули у Чернігівській області 

Чоловіків вдарило струмом у водоймі
Двоє співробітників IT-компанії загинули у Чернігівській області 
Погода, річка фото: Парламент.UA
16 Серпня 2021, 11:11
читать на русском

У Чернігівській області двох співробітників IT-компанії, які відпочивали у туристично-готельному комплексі біля Корюківки, вдарило струмом у водоймі, де вони плавали на SUP-дошках.

Про це "Суспільному" повідомив очевидець події Євген Кирієнко, який відпочивав разом із загиблими.

Повідомляється, що трагедія сталася 15 серпня близько 11:00.

Кирієнко каже, що "знаходився в семи-восьми метрах і бачив усе".

Ми з колегою плавали на сапах (дошка для SUP-серфінгу. - Ред.). І звернув увагу, що вздовж берега плавав мій колега Владислав, і раптом він видав характерний крик, наче конвульсійний, і рухи його тіла були схожі, наче вдарило струмом, але я цього спершу не зрозумів. І він пішов на дно, його вже не було видно з води... Колега Євген кинувся до нього. Ступивши в це, умовно кажучи, коло, де був уражений Владислав, він з такими ж симптомами пішов на дно. Також був скрик, і він пішов на дно відразу ж... Я проплив (на сапі. - Ред.) у їхній бік, зрозумів, що це – струм, розвернувся й гукнув колегам, щоб ті виходили з води, – розповів він.

Потім, за словами чоловіка, прийшов співробітник комплексу, сів на сап і почав веслом діставати тіло. Він підтвердив, що вода б’є струмом і заборонив підходити до води.

Кирієнко каже, що відпочивальники самі діставали тіла загиблих. Медики, які прибули на виклик, не змогли їх реанімувати.

Директорка комплексу відпочинку у коментарі "Суспільному" зазначила, що інцидент розслідує поліція, і що їй невідомі причини загибелі відпочивальників.

Речниця поліції області Юлія Ковтун зазначила, що наразі відкрили провадження за статтею 199 ККУ "Вбивство через необережність", але причину смерті чоловіків ще встановлюють.

Нагадаємо, у липні на станції залізничній станції Підзамче у Львові стався нещасний випадок із 26-річною дівчиною, яка залізла на цистерну потяга, аби сфотографуватися. Дівчину вдарило струмом.

Читайте також

1