Двох людей вбило струмом у Бердянську під час зливи

Обірваний дріт впав у калюжу
Двох людей вбило струмом у Бердянську під час зливи
Дощ в Києві фото: нацполіція
23 Липня 2021, 10:29
читать на русском

У Бердянську через негоду обірвався електричний дріт та впав у калюжу - загинули двоє пішоходів.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

22 липня у м. Бердянськ внаслідок інтенсивних опадів загинуло 2 особи (обрив електропроводів на підтопленій ділянці), - кажуть рятувальники.

Місцеві ЗМІ повідомляють подробиці нещасного випадку.

Depo.Запоріжжя пише, шо на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Богуславського в Бердянську стався обрив дроту, який впав у калюжу, загинули двоє перехожих.

Станом на 20:00 тіла загиблих залишалися у воді. Начебто, медики швидкої та рятувальники чекали енергетиків, які б відключили напругу. Місце події було оточене поліцією, - пише ЗМІ.

За даними ДСНС минулої доби у Запорізькій області спостерігалися ускладнення погодних умов. У Бердянську був оголошений третій рівень небезпечності, червоний. У місті за 4 години випало 126 мм опадів.

Внаслідок сильної зливи у місті відбулося підтоплення 70 приватних домоволодінь. Співробітники ДСНС евакуювали 32 людей, з них 10 дітей, з місць підтоплення, а саме: Дінопарку, Аквапарку, кінотеатру та з приватного будинку.

Нагадаємо, від 19 липня в Україні зберігалася дощова та грозова погода. Зокрема, зливи наробили лиха у столиці - тут затопило вулиці міста, станції метро, вітер повалив дерева. В Одесі затопило будинки, вулиці, було зупинено рух транспорту. Очевидці показали відео, як потоки води збивали людей з ніг.

Читайте також

1