Двоє загиблих на Донбасі: Україна ініціює екстрене засідання ТКГ

Україна розглядає обстріли з боку бойовиків як спробу зриву домовленостей про сталий режим припинення вогню
Двоє загиблих на Донбасі: Україна ініціює екстрене засідання ТКГ
ООС, Донбас

Через порушення режиму тиші на Донбасі українська сторона ініціювала екстрене засідання робочої групи з безпеки в межах Тристоронньої контактної групи у Мінську.

Про це повідомляє Офіс президента.

Ми зараз ініціювали екстрене засідання робочої групи з безпеки й чекаємо на відповідь від російської сторони та від ОБСЄ. Представники незаконних збройних формувань учора відкрили прицільний вогонь по позиціях українських військ у районі Водяного. У результаті таких дій поранено одного і вбито двох наших військових. Крім того, на півночі від Золотого-4 противник за допомогою безпілотника скинув гранату ВОГ-25 на наші позиції, через що один український військовий отримав множинні поранення, - йдеться у повідомленні.

Українська сторона розглядає обстріли з боку незаконних збройних формувань українських позицій в районі Водяного Донецької області як спробу зриву домовленостей про сталий режим припинення вогню.

Читайте також

Нагадаємо, у зоні бойових дій на Донбасі 29 жовтня бойовики російсько-окупаційних бандформувань п’ять разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Пізніше опівночі 30 жовтня ще двоє військових загинули.