Зеленський сподівається на постійне дотримання “тиші” на Донбасі

Він також наголосив, що День захисника України — це не тільки чоловіче свято
Головне
Зеленський сподівається на постійне дотримання “тиші” на Донбасі
Президент України Володимир Зеленський (фото: Офіс Президента)

Президент Володимир Зеленський у День захисника України заявив, що сподівається на постійне дотримання режиму “тиші” на Донбасі та вшанував пам’ять загиблих військових.

Про це він заявив на церемонії складання урочистої присяги ліцеїстами Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Сьогодні 80-й день як оголошено припинення вогню. І незважаючи на спроби його зірвати, ми маємо надію, що тиша на сході України буде стабільною та постійною, - резюмував Зеленський.

Президент (досьє Володимира Зеленського) додав, що настання в Україні миру не означає, що держава перестане дбати про військо. За його словами, навпаки, сьогодні влада зосереджена на максимальному розвитку української армії.

Читайте також

Він також наголосив, що День захисника України — це не тільки чоловіче свято.

Серед наших воїнів багато відважних і сильних жінок і дівчат, які нарівні з чоловіками можуть мужньо виконувати свій непростий обов’язок, і вони це роблять - сказав президент.


Нагадаємо, на Донбасі минулої доби, 13 жовтня, зафіксували шість порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Від початку поточної доби, 14 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

1