Єгипет скасував візовий збір для туристів

Вимоги щодо обов’язкової наявності негативного результату ПЛР-тесту залишають без змін
Єгипет скасував візовий збір для туристів
Фото: Посольство України в Арабській Республіці Єгипет
6 Жовтня 2020, 19:30
читать на русском

За рішенням єгипетського Уряду, усі туристи, які прибуватимуть до губернаторств Південний Синай, Червоне море, Луксор та Асуан, будуть звільнені від сплати візового збору з 01 листопада 2020 року до 30 квітня 2021 року

Про це повідомило посольство України в Єгипті на своїй сторінці в Facebook.

У посольстві додали, що вимоги щодо обов’язкової наявності негативного результату ПЛР-тесту, зробленого не раніше, ніж за 72 години до прибуття до Єгипту, наразі залишаються без змін.

Разом з тим, існує можливість здачі такого тесту по прибуттю до низки курортних міст, - повідомили у пресслужбі.

Також  радять уважно ознайомитись з інформацією на сайті посольства України в Арабській Республіці Єгипет перед плануванням подорожей.

Читайте також

Як вже повідомлялось, з 01.09.2020 вступили в дію нові правила в’їзду на територію Єгипту, відповідно до яких тим громадянам, які прибувають до аеропортів курортних міст Хургада, Шарм ель-Шейх, Марса-Алам та Таба та не мають при собі сертифікатів з негативним результатом ПЛР-тесту, дозволяється зробити ПЛР-тест безпосередньо після прибуття у ці чотири аеропорти за 30 доларів США.

Нагадаємо, що у середу, 30 вересня, у Києві знайшли у непритомному стані працівницю посольства Сполучених Штатів Америки з травмою голови. Жінку доправили до лікарні, де вона померла від отриманих травм. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

1