Ексдепутат у Києві намагався спалити квартиру, в якій було четверо дітей - фото

П'яний чоловік хотів спалити квартиру, в якій проживала його дружина з дітьми
Ексдепутат у Києві намагався спалити квартиру, в якій було четверо дітей - фото
Фото: Поліція Херсонської області
7 Квітня 2021, 09:35
читать на русском

У Києві на вулиці Героїв борони, 10 п’яний ексдепутат Київради намагався спалити квартиру, у якій були його четверо неповнолітніх дітей та дружина.

Як повідомляє "Київ оперативний", йдеться про Віталія Даниленка, який у 2014 році був обраний депутатом та очолював комісію Київради з питань сім’ї, молоді й спорту. у 2015 році Даниленко був затриманий за підозрою в отриманні хабаря у мільйон гривень.

Повідомляється, що 6 квітня приблизно о 21:50 в поліцію надійшло повідомлення про "домашнє насильство". Телефонував чоловік, який у власній квартирі на Героїв Оборони, 10, намагався забрати у дружини рушницю, але вона її не віддавала.

Коли правоохоронці їхали на місце – в радіоефір надійшло ще одне повідомлення з цієї ж адреси, але вже про пожежу.

Читайте також

На місці до поліції звернулися мешканці будинку і розповіли про неадекватного чоловіка, який приїхав на автомобілі Bentley та підпалив квартиру на 16-ому поверсі.

Людей евакуювали, а підпалювача затримали. Виявилося, що саме він перший викликав поліцію і на момент підпалу у квартирі перебували його дружина та четверо неповнолітніх дітей.

Даниленко із сім'єю Фото: https://www.facebook.com/danylenko.vv

Також зі слів сусідів стало відомо, що за декілька днів до цього інциденту, у цьому ж подвір’ї він же підпалив автомобіль дружини Mercedes.

Ексдепутат спалив авто дружини Фото: Київ Оперативний

Поліціянтам чоловік повідомив, що поводив себе так, оскільки запідозрив дружину у зраді.

1