Під Києвом чоловік вбив свого знайомого викруткою замість інтимного масажу - відео

25-річний чоловік викрав гроші та мобільний телефон вбитого
Під Києвом чоловік вбив свого знайомого викруткою замість інтимного масажу - відео
Затримано підозрюваного у вбивстві товариша Фото: поліція
6 Квітня 2021, 11:45
читать на русском

У селі Круглик, що у Київській області, 25-річний хлопець вбив 41-річного знайомого, до якого прийшов, аби надати послуги з інтимного масажу.

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов у своєму Фейсбуці повідомив подробиці вбивства та опублікував відео злочину (подивитися можна за посиланням. Обережно! Відео не варто дивитися людям зі слабкою психікою та тим, хто не має 18 років).

За його інформацією, хлопець завдав близько п’ятнадцяти ударів викруткою та п’ять ножових поранень чоловіку, який запросив його для інтимного масажу.

Менш як добу знадобилося поліцейським Київської області, щоб встановити та затримати зловмисника. Він зізнався у скоєному і вже перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, - розповів він.

Читайте також

Поліція Київської області повідомляє, що 41-річний мешканець столиці запросив знайомого до свого дачного будинку на Обухівщині.

Перебуваючи в оселі, гість вирішив заволодіти майном товариша. Він взяв до рук металеву викрутку, яка була на кріслі, та наніс численні удари в область голови і тіла господаря. Потім лиходій знайшов кухонний ніж та завдав ще близько 5 ударів по тілу потерпілого. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці події, - розповіли правоохоронці.

Після цього зловмисник заволодів грошима та мобільним телефоном загиблого та втік.

Правоохоронці провели низку розшукових заходів, слідчих дій та оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний мешканець столиці. За місцем його проживання поліцейські провели невідкладний обшук та вилучили викрадені речі.
Його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасово тримання.

Зловмиснику загрожує від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

1