Ексмер Харкова Добкін провів великодню службу дияконом у храмі УПЦ МП (відео)

Добкін допомагав московським попам святити воду
Головне
Ексмер Харкова Добкін провів великодню службу дияконом у храмі УПЦ МП (відео)
Михайло Добкін
10 Квітня 2023, 14:42
читать на русском

Скандальний політик, ексмер Харкова Михайло Добкін провів великодню службу в образі диякона в одному з храмів УПЦ МП.

На опублікованому відео Добкін у світло-зеленій рясі і православних хрестах - формі прислужників священників - допомагав московським попам святити воду.

Стверджується, що відео знято в селі П'ятихатки Харківської області. Судячи з кадрів, храм сильно постраждав від російських артобстрілів.

У Добкіна дуже тісні стосунки з УПЦ МП. У 2010 році скандальний політик навіть отримав від Московського патріархату орден УПЦ Святителя Димитрія (Туптала), Митрополита Ростовського.

А рік тому Добкін висвятився в диякони МП. Хіротонію провів митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій.

Нагадаємо, на початку війни Добкін не соромився у виразах, називаючи росіян, які тероризують Харківську область, "тварюками". А себе навіть просив у мережі називати "націоналістом".

У жовтні 2022 у мережі з`явилися фото проросійського ексмера Харкова Михайла Добкіна у військовій формі. Донька Добкіна стверджувала, що її батько воює за Україну, от лише не змогла назвати напрямок, на якому служить скандальний політик.

У МО України, МВС та СБУ заявили, що не знають де проходить військову службу народний депутат Верховної Ради VIII та IV скликань та ексмер Харкова МП Михайло Добкін.

Читайте також

1