Ексневістка Ющенка розважалася під російські пісні у Монако

Ліза Ющенко, яка мовчить про війну, засвітилася за кордоном
Головне
Ексневістка Ющенка розважалася під російські пісні у Монако
14 Серпня 2023, 20:45
читать на русском

Молодша сестра телеведучої Маші Єфросиніної – Ліза Ющенко – порозважалася з росіянами на вечірці в Монако.

Про це повідомляє ТСН.

Єлизавета обрала мовчазну позицію у війні. Про російське вторгнення до України вона не згадувала. Хіба що за винятком декількох дописів в Instagram із проханням зупинити

Поки в рідній країні щодня гинуть невинні люди, а російські військові обстрілюють мирні міста та селища, Єлизавета засвітилася на вечірці в Монако, де було чимало росіян. Та й Ющенко була там не сама, а з подругами. Вони сиділи за столиком неподалік сцени. За квиток на вечірку Ліза заплатила від 950 до 1200 євро. Квиток за столик під сценою коштує €1700.

Розважав присутніх гостей співак Валерій Меладзе. Виконавець лише на початку повномасштабного російського вторгнення заявив, що війна має припинитися, а політики – сісти за стіл переговорів. Щоправда, хто саме є агресором, Меладзе промовчав. Після цього артист жодного разу не висловився про війну, залишився в Росії, продовжив заробляти криваві рублі та розважати росіян на корпоративах і концертах. На виступі в Монако Меладзе теж дотримався принципу, що він "поза політикою". Жодної згадки про Україну та про війну.

Нагадаємо, що Ліза Ющенка, ексдружина сина колишнього президента Віктора Ющенка Андрія, розкішно живе в Москві та майже не коментує війну в Україні. Як відомо, після розлучення з Андрієм Ющенком, з котрим має спільну доньку, Єлизавета вийшла заміж вдруге та народила в шлюбі сина. Її чоловік – російський бізнесмен, який жив у Маямі, потім у Монако, а згодом повернувся до Москви.

Читайте також

1