Експрокурора Ільницького, весілля якого з Роксоланою Москвою обурило суспільство, оголосили в розшук

Імовірно, розшук оголошено через підробку документів для виїзду за кордон
Головне
Експрокурора Ільницького, весілля якого з Роксоланою Москвою обурило суспільство, оголосили в розшук
21 Грудня 2023, 21:51
читать на русском

Колишній прокурор Ростислав Ільницький, який став відомим завдяки своєму весіллю з експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою, 1 грудня цього року оголошений у розшук Яворівським відділом поліції.

Його розшукують за підробку документів, йдеться на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Згідно із даними розшукового обліку МВС Ільницького Ростислава Васильовича, 1992 року народження, розшукують за трьома частинами 358 статті Кримінального кодексу (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), а саме:

  • ч.1 – Підроблення посвідчення або іншого офіційного документа, який видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, нотаріусом, державним реєстратором.
  • ч.3 – Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб.
  • ч.4 – Використання завідомо підробленого документа.

Видання Lviv.media із посиланням на джерела у правоохоронних органах пише, що йдеться про підробку документів для виїзду за кордон. Максимальне покарання, передбачене статтею – обмеження волі на строк до двох років.

Нагадаємо, дводенне пишне святкування весілля Ростислава Ільницького і Роксолани Москви пройшло під Львовом у 5-зірковому комплексі Emily Resort. Ведучим весілля був Григорій Решетник, у програмі — Оля Полякова, Дзідзьо, Олександр Пономарьов. Лише святковий торт обійшовся молодятам у 100 тисяч гривень.

Пізніше стало відомо, що 27-річна колишня працівниця Львівського територіального управління ДБР Роксолана Москва, яка стала відомою завдяки своєму розкішному весіллю з експрокурором, під час роботи на держслужбі придбала новий Audi Q8. Із власних джерел журналістам стало відомо, що автомобіль був придбаний у 2021 році з салону, його ціна понад 2,3 млн грн (близько 85 тис. доларів за тодішнім курсом).

Після цього за адресою проживання повістку експрокурору Ростиславу Ільницькому вручили представники Личаківсько-Залізничного об’єднаного районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

1