Електронні послуги, перейменування сіл та медуповноважений: порядок денний Ради 16 червня

16 червня, Верховна Рада збереться на чергове пленарне засідання п'ятої сесії
Важливо
Електронні послуги, перейменування сіл та медуповноважений: порядок денний Ради 16 червня
Верховна Рада (фото: УНІАН)
16 Червня 2021, 10:14
читать на русском

На засіданні 16 червня народні депутати планують розглянути  законопроєкти про уповноваженого з медичних питань, про електронні публічні послуги та низку інших.

Про це йдеться у порядку денному українського парламенту на сайті Ради.

Зокрема передбачається розгляд проєктів законів про страхування та про особливості надання електронних публічних послуг.

Також парламентарії продовжать розглядати поправки до законопроєкту щодо забезпечення незалежності Нацради України з питань телебачення і радіомовлення.

Далі нардепи візьмуться до проєкту закону щодо удосконалення правових засад діяльності ДБР. Також планують розглянути проєкт постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії для розслідування можливих протиправних дій посадових осіб Державного космічного агентства України (Національного космічного агентства України) та підприємств космічної галузі.

Окрім того, планується розглянути екологічні питання, законопроєкти про освіту, а також проєкти постанов щодо перейменування низки населених пунктів.

Читайте також

Нагадаємо, вчора, 15 червня Верховна Рада ухвалила за основу проєкт Закону щодо забезпечення врегулювання заборгованості за спожиті енергоносії теплопостачальних та теплогенеруючих організацій, підприємств централізованого водопостачання і водовідведення (проєкт №3508-д).

Також 15 червня Верховна Рада ухвалила закон, спрямований на стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету (№5156).

1