"Епіцентр" Галини та Олександра Герег під час війни будуватиме мережу торгово-розважальних центрів

Перший ТРЦ відкриють навесні 2024 року на Одеському шосе в Києві на місці колишнього гіпермаркету "Нова лінія".
"Епіцентр" Галини та Олександра Герег під час війни будуватиме мережу торгово-розважальних центрів
31 Жовтня 2023, 17:43
читать на русском

Компанія "Епіцентр К" оголосила про новий напрям свого бізнесу – тепер вона буде розвивати великі торгово-розважальні центри. Перший з них відкриють навесні 2024 року на Одеському шосе в Києві на місці колишнього гіпермаркету "Нова лінія".

Про це повідомила пресслужба компанії.

Перший ТРЦ Епіцентр матиме площу 62 000 кв. м, з яких 85% будуть зайняті власними торговими форматами, а решту віддадуть під оренду.

"Новий формат Епіцентру є частиною нашої стратегії подальшого розвитку масштабних торгово-розважальних центрів", – сказала директорка цього напряму Вікторія Зеленська.

Основними якорями ТРЦ на Одеському шосе будуть продовольчий супермаркет Food Market (2860 кв. м), відділ товарів для саду та городу Dream Garden (4100 кв. м), дитячий розважальний центр (3100 кв. м), Intersport (1400 кв. м), магазин електроніки та побутової техніки "ЦеТе" (1470 кв. м), магазин товарів для дому та декору "Галереї Деко" (1840 кв. м), дитячий магазин E.PIC (500 кв. м).

Довідка: Група компаній "Епіцентр" об’єднує торговельні мережі "Епіцентр" та "Нова лінія", інтернет-магазин epicentrk.ua, агрохолдинг "Епіцентр-Агро", заводи з виробництва керамічної плитки Epicenter Ceramic Corporation, деревообробне підприємство ЦБМ "Осмолода" та логістичні потужності. Мережа "Епіцентр" – найбільша в Україні в сегменті товарів для дому та будівництва. Станом на жовтень 2023 року мережа ритейлера об’єднувала 72 чинних торговельних центри в усіх регіонах країни.

Нагадаємо, компанії "Епіцентр" і "Нова лінія" Олександра і Галини Герег 8 років виплачували зарплату Геннадію Гальчуку - ексдиректору гіпермаркету "Епіцентр" у Макіївці, який після 2014 року залишився на окупованій частині Донеччини і продовжив управляти створеною замість "Епіцентрів" мережею "Галактика", котра зареєстрована за правилами підконтрольних РФ адміністрацій.

Читайте також