Єрмак провів для студентів екскурсію Офісом президента - фото

Єрмак порадив молоді не боятися "мати найбільш амбітні плани"
Єрмак провів для студентів екскурсію Офісом президента - фото
Єрмак провів для студентів екскурсію Офісом президента Фото: сайт ОП
18 Лютого 2021, 10:24
читать на русском

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак зустрівся зі студентами Української академії лідерства у межах Всеукраїнського форуму молодих державотворців "Софія Київська".

Як повідомляє пресслужба глави держави, на початку зустрічі студентам провели екскурсію будівлею на вул. Банковій, 11, після чого вони мали змогу у неформальній атмосфері поспілкуватися з головою ОП Андрієм Єрмаком і його заступниками – Ігорем Жовквою та Юлією Свириденко.

Єрмак порадив студентам не боятися "мати найбільш амбітні плани".

Якщо ти чогось хочеш, якщо маєш мрію, то все залежить лише від тебе. Сьогодні світ абсолютно відкритий, у ньому безліч можливостей. Хочу сказати, що я як керівник Офісу президента постійно перебуваю у пошуку найкращих кадрів. І після сьогоднішньої зустрічі бачу, що нам точно варто відновити стажування студентів у Офісі президента, яке було згорнуто через ковід, – зазначив він.

Читайте також

Керівник Офісу глави держави повідомив, що після закінчення карантину планується відновити програму стажування в повному обсязі, і студенти матимуть змогу долучитися до роботи Офісу у напрямах, які їм цікаві.

Заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква ознайомив студентів зі специфікою роботи підпорядкованого йому директорату, який опікується питаннями зовнішньої політики та міжнародних відносин.

Юлія Свириденко розповіла про діяльність директорату, який займається економічними питаннями.