Facebook та YouTube видалятимуть контент з терористичним вмістом

Інакше соціальні платформи чекатимуть штрафи
Facebook та YouTube видалятимуть контент з терористичним вмістом
Facebook i Youtube (фото: TechCrunch)
13 Грудня 2020, 00:02
читать на русском
Згідно з новим рішенням Євросоюзу Facebook та YouTube видалятимуть контент з терористичним вмістом протягом години.

Про це повідомляє DPA International.

З часів терактів в Парижі ми ставили безпеку європейців на чільне місце порядку денного ЄС. Для захисту наших кордонів і запобігання тероризму. Тепер ми додали ще один шматок до головоломки: вимкніть терористичний контент!, – сказано в повідомленні "Європейської народної партії" на її сторінці в Twitter.

Зазначається, що інакше соціальні платформи чекають штрафи – згідно з новою угодою, досягнутою 10 грудня Європейським парламентом, країнами Євросоюзу та Європейською комісією.

Читайте також

Нагадаємо, що раніше Facebook, Google, Microsoft, Twitter та TikTok намагались обмежити використання своїх ресурсів для поширення хибної або неправдивої інформації у сфері вакцинації.

Онлайн-платформи підвищили вимоги до прозорості інформації щодо вакцин та її надходження з авторизованих джерел, оперативно прибирають зі своїх продуктів або блокують інформацію, що має на меті посіяти недовіру до медзакладів та вселити страх перед вакцинацією.

Уся інформація щодо вакцин має ґрунтуватися на достовірних даних та наукових висновках щодо їх безпечності й ефективності.

1