Facebook тестує віртуальні робочі наради (фото)

Нарада у вигляді гри The Sims незабаром стане доступною користувачам соцмережі
Facebook тестує віртуальні робочі наради (фото)
Horizon Workrooms (фото: techtoday)
24 Серпня 2021, 00:03
читать на русском

Facebook тестує додаток Horizon Workrooms, за допомогою якого проводитимуться робочі наради в шоломах віртуальної реальності. Користувачі отримуватимуть своїх аватарів, а сама нарада буде у вигляді гри The Sims.

Про це повідомляє techtoday.

Новий додаток Horizon Workrooms запущений в тестовому режимі і для його використання потрібен шолом віртуальної реальності. Аватари користувачів можуть поводитися в цьому віртуальному офісі так, ніби вони знаходяться на реальній зустрічі. Вони можуть сидіти за одним столом, дивитися один на одного, передавати документи тощо, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що персонажі будуть анімовані, і при розмовах рухатиметься їхній рот синхронно зі словами. Додаток підтримуватиме трекінг кінцівок, тому можна буде махати руками.

Можна працювати за своїм віртуальним ноутбуком і при цьому бачити, як руки натискають кнопки на його віртуальній клавіатурі. Доповідачі на такій нараді можуть малювати схеми на віртуальній дошці, - наголошується в повідомленні.

Повідомляється, що звук буде максимально реалістичним, тому людина зможе розпізнати, в якому місці віртуальної кімнати стоїть той чи інший спікер. Проте звук спотворюватиметься, якщо персонаж відвертатиметься від користувача віртуальної наради.

Додаток Horizon Workrooms розрахований на 16 учасників зустрічі. Додаток доступний безкоштовно через гарнітуру віртуальної реальності Facebook Oculus Quest 2, яка коштує 300 доларів.

Нагадаємо, компанія Facebook хоче прокласти два нових кабелі по дну Тихого океану, аби покращити інтернет. Кабелі Echo і Bifrost з'єднають Сінгапур та Індонезію з Північною Америкою, а також будуть перетинати Яванське море. Очікується, що вони поліпшать швидкість інтернет-з'єднання в транстихоокеанському регіоні приблизно на 70%.

Читайте також

1