Фахівчиня із коштовностей та сексу: у мережі обговорюють скандальне призначення нової послині України в Болгарії (відео)

Олеся Ілащук раніше позиціонувала себе як гештальт-коуч, медіатор і фасилітатор
Головне
Фахівчиня із коштовностей та сексу: у мережі обговорюють скандальне призначення нової послині України в Болгарії (відео)
26 Грудня 2022, 19:34
читать на русском

Призначення посолкою України в Болгарії такої собі Олесі Ілащук, яка не має досвіду роботи ані у дипломатії, ані на державних посадах, зате знається на сексології та коштовностях, викликало неабиякий резонанс у мережі.

Про це пише Європейська правда.

Поки Ілащук не встигла проявити себе на новій посаді, в мережі завірусилися її старі відео. Фахівчиня з сексології, а також, судячи з її сторінки, "організаційний консультант, гештальт-коуч, магістр управління, гештальт-терапевт, медіатор, фасилітатор і тренер", зокрема, просвіщала свою аудиторію про БАДи, гроші, магнетизм, табу та інші важливі речі.

Наприклад, в Олесі є порада для тих, хто не може налагодити свої стосунки з грошима. Вона переконана: 99% людей мають у цьому сенсі "обмеження" в голові.

"...На хороше життя, на квартиру, на машину, на базові якісь моменти, на відпочинок - це людина здатна дати собі сама або з цим розібратися, чому в неї зараз цього немає", - наголосила експертка.

На думку Ілащук, "фігура грошей" формується з трьох установок: "мені можна", "я можу" і "я ризикую".

"Три частини мають бути між собою пов'язані та усвідомлені, й ці три частини працюють лише разом. Тому що якщо "мені можна", а немає частини "я можу" - це така вічна інфантильна дитина, "мені можна все". А якщо є частина "я можу" - я вджобую, я вчуся, щось роблю, але всередині нема цього дозволу, що "мені можна", гроші будуть іти, зливатися, причому будуть це робити дуже з елегантною розумністю...", - попередила вона.

Також, із розповідей Ілащук, з грішми пов'язане й лібідо, адже "лібідоносна енергія - вона ж енергія грошей, енергія руху, енергія "вперед", щастя, пристрасті".

Нагадаємо, Олеся Ілащук, яку президент Володимир Зеленський призначив послом України у Болгарії, не має досвіду роботи ані у дипломатії, ані на державних посадах і досі позиціонувалася як фахівчиня з сексології та дорогоцінних прикрас.

Як стверджується, новопризначена посол, указ щодо якої президент підписав 23 грудня, вже почала набувати досвіду за новим фахом – зокрема, брала участь у загальній нараді послів України, що відбувалася 22-25 грудня у Києві та Миколаєві.

Між тим, проблемою є те, що раніше вона взагалі не мала досвіду роботи у якості фахівця-міжнародника.

Біографія нового посла України у Болгарії наразі не оприлюднена, однак окремі деталі вона розкрила на двох профілях у Facebook, які не мають офіційної позначки верифікації, але на яких розміщені особисті фото та інша інформація Олесі Ілащук.

Один з них наразі тривалий час не оновлюється; у ньому Ілащук позиціонується як фахівчиня з питань обробки дорогоцінного каміння. Профіль стверджує, що вона є випускницею антверпенської Вищої ради з питань діамантів – авторитетної організації, що не є університетом чи освітнім центром, однак все ж надає певні освітні послуги.

В іншому профілі, що активно оновлювався до останнього часу, та сама людина позиціонується як "клінічний психолог, системно-сімейний терапевт, гештальт-терапевт, сексолог-консультант". Виходячи з публічної активності майбутньої представниці України у державі-члені ЄС і НАТО, вона до останнього часу переймалася питаннями гештальт-лікування та сексології.

1