Гейтса, Сороса та Рокфеллерів звинуватили у створенні пандемії COVID-19

Відповідне рішення ухвалили судді Перу
Гейтса, Сороса та Рокфеллерів звинуватили у створенні пандемії COVID-19
Білл Гейтс
13 Січня 2021, 05:05
читать на русском

Апеляційний суд провінцій Чінча і Піско в Перу звинуватив у "створенні" пандемії коронавірусу засновника Microsoft Білла Гейтса, інвестиційного банкіра Джорджа Сороса, а також членів сім'ї мільярдерів Рокфеллерів.

Про це йдеться в постанові суду, копію якого опублікували перуанські видання Pasión por el Derecho і Perú 21.

У постанові йдеться про продовження арешту для обвинуваченого у зґвалтуванні. Винесли її судді Тіто Гальєгос, Луїс Легія і Тоні Чангарай 21 грудня 2020 року. У постанові наводиться конспірологічна теорія про те, що пандемію створили "автори нового світового порядку" і "панівні над світом кримінальні еліти".

Жоден зі світових урядів, жодна фізична або юридична особа, ні захист підсудного не можуть підтвердити, що ця пандемія має властивість "передбачуваності", крім як її творці з числа [авторів] нового світового порядку, таких як Білл Гейтс, Сорос, Рокфеллер та інші, - йдеться у постанові.

У Перу розпочали розслідування проти суддів, які винесли відповідну постанову.

Читайте також

Зазначимо, після поширення коронавірусу у світі з'явилось безліч конспірологічних теорій про штучне походження інфекції. В створенні вірусу звинувачували Білла Гейтса, ЦРУ, владу Китаю.

Також під час пандемії поширилась конспірологічна теорія про те, що Гейтс хоче чіпувати людей під виглядом вакцинації від COVID-19, щоб контролювати чисельність населення планети. Гейтс заявив, що йому важко заперечувати таке, "тому що це так нерозумно або дивно".

Нагадаємо, що директор програми Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) з надзвичайних ситуацій Майкл Раян сказав, що поширення в соцмережах неправдивої інформації та конспірологічних теорій про коронавіруси заважає перемозі над пандемією.

1