Гелікоптером до Києва доправили пораненого на Житомирщині хлопчика (відео)

Дитина отримала наскрізне вогнепальне поранення спини
Гелікоптером до Києва доправили пораненого на Житомирщині хлопчика (відео)
Вертоліт ДСНС Фото: Служба порятунку
13 Липня 2021, 18:04
читать на русском

Пораненого на Житомирщині 9-річного хлопчика з місцевої лікарні доправили до Києва гелікоптером.

Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

У вівторок, 13 липня, за допомогою гелікоптера Системи авіаційної безпеки МВС, 9-річного жителя м. Новограда-Волинського з тяжким вогнепальним пораненням транспортували до столиці. Боротьбу за його життя продовжать медики Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України "Охматдит".

Близько 12:30 у м. Новограді-Волинському медичний реанімобіль екстреної медичної допомоги доставив пораненого 9-річного хлопчика на стадіон "Авангард", де приземлився гелікоптер спеціального авіаційного загону ДСНС України, - йдеться у повідомленні.

Разом з дитиною на борт гвинтокрила перемістили двох лікарів-анестезіологів.

Як зазначив начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник, це саме той екстрений випадок, коли заради порятунку дитини підняті всі сили, засоби і можливості МВС України.

Зазначимо, що 13 липня у місті Новограді-Волинському (Житомирська область) військовослужбовець вистрілив у 9-річного хлопчика - сина його товариша, до якого приїхав у гості.

Нагадаємо, що на початку липня у Софіївському районі Дніпропетровської області 28-річний чоловік взяв у заручники двох дітей колишньої подруги та накинувся з ножем на дворічного хлопчика. Дитина від ножових поранень померла у лікарні через кілька днів після нападу.

Читайте також

1