Герой України Вадатурський загинув під час обстрілу в Миколаєві.

Орки завдали масового обстрілу містом
Головне
Герой України Вадатурський загинув під час обстрілу в Миколаєві.
Олексій Вадатурський, фото з відкритих джерел

Сьогодні, 31 липня, під час масового обстрілу Миколаєва загинув герой України, генеральний директор компанії "Нібулон" Олексій Вадатурський та його дружина Раїса.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВ Віталій Кім у Telegram.

Миколаїв – Місто-герой. Щодня ми втрачаємо наших мешканців, наших воїнів. І сьогодні наш місто втратив свого Героя. Вночі внаслідок обстрілу міста трагічно загинули Герой України, генеральний директор компанії "Нібулон" Олексій Опанасович Вадатурський та його дружина Раїса Михайлівна Вадатурська. Олексій Опанасович зробив багато для Миколаївщини, багато для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розбудову регіону неоцінений. Так багато зроблено – так багато можна було б зробити… З повагою та глибоким співчуттям. Спочивайте зі світом, - сказав Віталій Кім.

Він зазначив, що внаслідок обстрілів було пошкоджено ряд об'єктів інфраструктури, зокрема, готель, спортивний комплекс, два заклади освіти, СТО та житлові будинки. Також на місці обстрілів виникло кілька пожеж: зайнялася двоповерхова будівля, прибудова до житлового будинку, два гаражі та дві господарчі споруди.

Нагадаємо, російські загарбники вночі на 30 липня вдарили по спальному району Миколаєву. Внаслідок ворожої атаки загинув чоловік, ще шестеро отримали поранення.