Глава "Київпастрансу" Левченко після початку війни вісім разів виїжджав за кордон і придбав елітний "Мерседес"

У столичного чиновника є два особняки та яхта на Дніпрі
Глава "Київпастрансу" Левченко після початку війни вісім разів виїжджав за кордон і придбав елітний "Мерседес"
19 Жовтня 2023, 16:40
читать на русском

Директор комунального підприємства "Київпастранс" Дмитро Левченко, який розповідає про необхідність підняти ціну на проїзд у міському транспорті столиці до 30 гривень, живе на широку ногу і навіть під час війни "балує" себе розкішними покупками.

Про це пише видання КР.UA.

Зокрема, Дмитро Левченко має будинок у селі Старі Петрівці під Києвом (садове товариство Міраж), куди часто їздить на MERCEDES-BENZ S 63 AMG 2018 року. Вартість такого автомобіля коливається від 150 до 200 тисяч доларів, залежно від комплектації.

Оформлений автомобіль не на самого чиновника, а на людину, яка є власником автосалону Prestige avto – Олега Кошового.

Після повномасштабного вторгнення смаки чиновника не змінилися і апетити не поменшали: у його гаражі з'явився MERCEDES-BENZ S 450 2022 випуску. Зареєстрований на того самого Олега Кошового.

Є в сім'ї директора "Київпастрансу" ще один дорогий автомобіль – MERCEDES-BENZ V 250 2016 року. Щоправда, оформлено його вже на водія Левченка – Сергія Дерконоса. У штаті КП цю людину оформлено як простий водій автобуса. Разом з тим, він є власником кількох ТОВ.

На додачу до цього автопарку у Дмитра Левченка є офіційна службова машина - непогана нова Toyota CAMRY.

"Любить столичний чиновник не тільки сухопутний, але водний транспорт. Досить дорогий човен він тримає на території яхт-клубу "Оріана" у Вишгороді. Співробітники "Київпастрансу" охоче розкажуть НАБУ про те, як їх директор любить бувати в цьому клуб і кататися на човні прямо в робочий час", - пишуть журналісти.

Живе Левченко нині в іншому особняку (не у Старих Петрівцях) у селищі Козин Обухівського району – у котеджному містечку "Конча-Заспа Озерна". Охороняють директори комунального підприємства хлопці досить войовничої зовнішності.

Окрім транспорту та нерухомості, Дмитро Левченко цікавиться і цінними аксесуарами. Його легко зустріти в елітних київських бутіках, зокрема – у фірмовому магазині годинника Rolex.

І вишенька на торті: після лютого 2022 року чиновник призовного віку вісім (!) разів їхав з України вісім разів! А саме – 05.05.2022, 20.07.2022, 25.08.2022, 12.11.2022, 23.12.2022, 25.02.2023, 05.05.2023 та 17.07.2023

Нагадаємо, екснардеп, депутат Київської міської ради та заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтин Усов зник із публічного простору – ймовірно, він перебуває у США, куди виїхав понад рік тому на навчання. Чиновник не з'являється на робочому місці , бо ще з минулого літа у відпустці.

Читайте також