Глава партії "Слуга народу" Шуляк розповіла, чи проводитимуть ребрендинг президентської політсили

Нову пропрезидентьку партію створювати поки не планують
Головне
Глава партії "Слуга народу" Шуляк розповіла, чи проводитимуть ребрендинг президентської політсили
Олена Шуляк Фото: sluga-narodu.com
15 Січня 2024, 10:41
читать на русском

Голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк в інтерв’ю "Главкому" розповіла, чи відомо їй про плани ребрендингу або ж створення нової президентської партії. За словами політикині, деякі її колеги дійсно про це говорять.

"Не хотілося б зараз говорити про зміну вивіски, ребрендинг. Останньою, хто говорив про ребрендинг, була Мар’яна Безугла, вона про це писала… Важливіше, з яким змістом та командою буде йти "Слуга народу" на наступні вибори. Можна нескінченно змінювати вивіски, ставити собі мету заради мети, але зараз пріоритети чітко визначені – перемога та відновлення країни. Важливо, якою буде нова виборча програма "Слуги народу", з яким розумінням команда дійде до процесу відновлення країни після перемоги. А зміна вивіски, кольору чи шрифту на партійному фоні – це все ж вторинне", – каже очільниця політсили.

Коли у партії влади знижується рейтинг – це абсолютно нормальний, звичний процес. На питання про те, які останні дані щодо підтримки "Слуги народу" вона вважає об’єктивними, Шуляк відповіла наступне:

"Ми не замовляємо рейтинги, бачимо їх в ЗМІ, але ви чудово розумієте, що будь-які рейтинги в період між виборчими процесами не несуть жодної важливої інформації. Вони можуть говорити про якийсь тренд, але не більше. Щобільше, особисто я дуже скептично ставлюся до рейтингів під час війни та їхньої достовірності".

Зараз рейтинг партії президента суттєво нижчий за рейтинг самого президента. Політикиня пояснила це тим, що до деяких членів партії у суспільства є певні питання.

"Ми робили помилки, повинні ці помилки визнавати. І намагаємося очищуватися від тих людей, які якраз і працювали на те, щоб знизити цей рейтинг свідомо чи несвідомо. Але наш український народ дуже мудрий, все бачить та визначає", – розповіла вона.

Нагадаємо, партія "Слуга народу" планує збільшення кількості партійних офісів по Україні.