"Слуга народу" відкриває нові партійні офіси під час війни - Шуляк

За два воєнних роки "Слуги народу" відкрили 15 і додатково ще 61 партійний офіс
"Слуга народу" відкриває нові партійні офіси під час війни - Шуляк
Олена Шуляк Фото: sluga-narodu.com
13 Січня 2024, 11:42
читать на русском

Партія "Слуга народу" планує збільшення кількості партійних офісів по Україні.

Про це очільниця політичної сили Олена Шуляк розповіла в інтерв'ю "Главкому".

"Планували з колегами роботу на 2024 рік: ще декілька десятків офісів і партійних організацій будемо відкривати. Це пов'язано з тим, що ми на місцях бачимо активних людей, які долучаються до партійного руху. Для нас дуже важливо об'єднати людей, які зарекомендували себе протягом війни, щоб партія була майданчиком, де ці активні люди можуть проявити себе найбільш ефективно", – сказала Шуляк.

Також вона поділилась тим, що за підсумками двох років роботи на чолі партії її не задовольняє. За словами політикині, якщо говорити про класичну партійну роботу, то депутати зараз не можуть виконувати ті завдання, які ставили перед повномасштабним вторгненням:

"Тільки після перемоги будемо займатися роботою над тим КРІ (ключові показники ефективності), які ставили собі перед повномасштабним вторгненням. А це збільшення кількості наших партійців, місцевих осередків, яких ми навіть за ці два роки відкрили 15 і додатково ще 61 партійний офіс".

Раніше Шуляк розповідала, що частина депутатів, які відкололися від "Слуги народу" та сформувала "групу Разумкова", вже повернулася. Це відбулося за період повномасштабного вторгнення.

Наразі по всій Україні працює більше ніж 750 фракцій. Не всі з них є членами партії, але більшість з тих, що працюють і у Верховній Раді, і на місцях, є партійцями. Сьогодні команда партії – це близько 10 тисяч людей по всій Україні.

Читайте також

1