Голосно плакав: у Житомирській області горе-батько намагався задушити дворічного сина

Дитину врятувала бабуся, яка вчасно зайшла до кімнати
Голосно плакав: у Житомирській області горе-батько намагався задушити дворічного сина
Дитина (Фото: Flicr)
1 Вересня 2021, 16:47
читать на русском

У Житомирській області горе-батько намагався задушити дворічного сина за голосний плач. Чоловіка засудили до семи років позбавлення волі.

Про це повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

Зазначається, що ювенальним прокурором Малинського відділу Коростенської окружної прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом скоєння замаху на умисне вбивство малолітньої дитини (ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України)

Вироком Коростенського міськрайонного суду особу визнано винним у скоєнні злочину та призначено покарання у виді семи років позбавлення волі, - йдеться у повідомленні.

Як встановило слідство, злочин був вчинений у січні 2020 року. Його скоїв неодноразово судимий житель Малинського району, 1997 року народження.

Так, вранці, близько 8.00 год, батько доглядав вдома за дворічним сином, але роздратувався голосним плачем хлопчика та, поклавши його на диван, притиснув ніс і рот рукою. Коли ж дитина знепритомніла, накрив простирадлом, ніби вона спить.

Врятувала життя хлопчику бабуся (матір обвинуваченого), яка зайшла до кімнати та знайшла непритомного онука. Вона надала домедичну допомогу та викликала швидку медичну допомогу.

Нагадаємо, що депутат Черкаської обласної ради, колишній народний депутат Олег Петренко на своїй сторінці у Facebook розповів про хлопчика, якого закатованого доставили до лікарні.

До лікарні хлопчика привезли на "швидкій" з ознаками мозкової коми третього ступеня 24 серпня. Дитину супроводжувала бабуся, яка не змогла розповісти, що сталось та як дитина отримала такі травми.

Читайте також