Відірвані губи, сліди цигарок на тілі та гематоми: закатованого хлопчика рятують у Черкасах

Дитину піддали нелюдським тортурам
Відірвані губи, сліди цигарок на тілі та гематоми: закатованого хлопчика рятують у Черкасах
Дитина у лікарні
27 Серпня 2021, 22:04
читать на русском

У Черкасах медики рятують життя семирічного хлопчика, якого закатували. У дитини відірвані губи, страшна гематома головного мозку, пролежні, погризені тваринами вуха та сліди гасіння цигарок на тілі.

Про це повідомив депутат Черкаської обласної ради, колишній народний депутат Олег Петренко у Facebook.

Пекло існує. І я зараз не про метафізичне явище. Інколи пекло зовсім поряд. Наприклад, за парканом від дитячого парку, в якому кілька днів тому я гуляв із власним сином. Гуляв, не підозрюючи, що в сусідньому дворі у критичному стані перебуває дитина. Прямо зараз в обласній дитячій лікарні після нелюдських тортур і травм медики намагаються врятувати життя хлопчика 2014 року народження.Шансів мало..., - написав депутат.

Петренко розповів, що у дитини страшна гематома головного мозку, відірвані губи і погризені тваринами вуха, а також сліди гасіння цигарок на тілі. Судячи з пролежнів, кілька днів хлопчик був без свідомості.

Він додав, що 24 серпня, коли люди святкували День Незалежності, сторож дитячого парку чув дитячий крик. Лише через кілька днів бабця, на подвір’ї якої і отримала дитина травми, викликала швидку.

За словами Петренка, бабця з дідом – проблемні для всього кварталу вже багато років. Ще за часів, коли він був народним депутатом, допомагав розв'язати питання з вилучення у них близько 15 величезних алабаїв, які тероризували сусідів. Втім, ті знову позаводили купу собак, але вже меншого розміру.

І от – нова трагедія. Але тут винні не собаки, а нелюди, які були хлопчику за рідних людей. Від поліції вимагатиму у найкоротші терміни встановити всі обставини справи і притягнути винних осіб до відповідальності, - додав депутат.

Нагадаємо, що у Житомирській області поліціянт неодноразово катував людей: бив по голові та в груди. Йому повідомили про підозри.

Читайте також