Голова Івано-Франківської ОДА заразився COVID-19

Він лікується вдома під постійним контролем сімейного лікаря
Голова Івано-Франківської ОДА заразився COVID-19
Віталій Федорів (фото: Facebook)
2 Листопада 2020, 11:45
читать на русском
Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Федорів захворів на коронавірусну хворобу COVID-19.

Про це він повідомив у себе на сторінці в Facebook.

Дійшла черга і до мене - отримав позитивний результат ПЛР-тесту, - написав Федорів.

Він уточнив, що лікується вдома під постійним контролем сімейного лікаря. Самопочуття, зазначив голова ОДА, задовільне.

Вчергове закликаю всіх користуватися засобами індивідуального захисту та дотримуватися карантинних правил. Будьте здорові, - додав Федорів.

Читайте також

Станом на 2 листопада в Івано-Франківській області COVID-19 лабораторно підтвердили 21 169 випадків коронавірусу. В Україні цей показник сягає 402 194 особи, з них за добу - 6 754 нових випадків.

Нагадаємо, що сьогодні, 2 листопада, міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що розпочав роботу всеукраїнський контакт-центр МОЗ із протидії поширенню коронавірусної хвороби. Для отримання необхідної інформації, яка стосується COVID-19, необхідно зателефонувати на номер 0-800-60-20-19. Контакт-центр працює цілодобово.

Також міністр повідомив, що МОЗ поставило перед місцевими органами влади завдання забезпечити киснем до 80% або 40 тисяч лікарняних ліжок, виділених для прийому хворих на COVID-19. Якщо на початок вересня було підключено до кисню 8 800 ліжко-місць, то станом на 1 листопада - 17 855. За розрахунками МОЗ, регіони на середину листопада повинні вийти на 25-26 тисяч ліжок, забезпечених киснем.

1