В Івано-Франківську восьмирічний хлопчик помер від коронавірусу

Дитина померла від ускладнень хвороби
Важливо
В Івано-Франківську восьмирічний хлопчик помер від коронавірусу
Лікарня, ліжко (фото: Unsplash)
19 Жовтня 2020, 11:02
читать на русском

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що в Івано-Франківській області від ускладнень коронавірусу помер восьмирічний хлопчик.

Про це він заявив під час брифінгу.

Читайте також

За його (досьє Максима Степанова) словами, дитину доправили до лікарні у важкому стані у четвер, 15 жовтня. Дитину відразу шпиталізували до відділення реанімації у дуже важкому стані. У хлопчика була пневмоніями з серйозними ускладненнями.

Його підключили до апарату штучної вентиляції легень.

Лікарі боролися за його стан. У п'ятницю йому зробили ПЛР-тест. Був підтверджений COVID-19. На жаль, 17 жовтня, у суботу, він помер. Лікарі не змогли його врятувати, - розповів очільник МОЗ.

Як відомо, за минулу добу в Україні зафіксували 66 смертельних випадків від COVID-19. Загалом від початку пандемії недуга забрала життя 5673 осіб.

Читайте також

Нагадаємо, 24 вересня повідомлялося, що Степанов повідомив, що 23 вересня в Україні від коронавірусу померла друга дитина від початку пандемії COVID-19.

Це другий смертельний випадок дитини за весь час пандемії, - сказав тоді Степанов.

Також повідомлялося, що головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив, що препарат "Ремдесівір", яким планували лікувати хворих на коронавірус, вже закупили, і партію везуть в Україну.

1