Голова СБУ Малюк розповів про деталі ліквідації Киви і Татарського

Також Василь Малюк розповів окремі деталі щодо "пригоди" Захара Прилєпіна та Ігоря Корнета
Важливо
Голова СБУ Малюк розповів про деталі ліквідації Киви і Татарського
Василь Малюк
26 Березня 2024, 11:40
читать на русском

Голова Служби безпеки України Василь Малюк розповів, що екснардепа, і засудженого за держзраду, Іллю Киву вбили пострілами у груди і голову, а російський письменник, українофоб і політик Захар Прилєпін після вибуху автомобіля отримав серйозні пошкодження тазу і ніг.

Про це йдеться в інтерв’ю Малюка для ICTV, яке транслювали в єдиному телемарафоні новин.

Журналістка запитала, чи СБУ причетне до ліквідації "таких персонажів як Кива (Ілля), Царьов (Олег), Татарський (Владлен)". На це Малюк відповів, що "питання задане за адресою, але жодним чином ми не будемо визнавати цього".

 "Але я вам розповів окремі деталі. Наприклад, Кива засуджений заочно за держзраду, який довгий час працював на ворога…

Зброя (якою був убитий Кива – ред.) калібром 9 на 19 коротка нарізна. Спрацювали в район грудної клітини з подальшим контрольним пострілом в голову і він залишився назавжди поряд із місцем свого проживання у Підмосков’ї.

Татарський… Свого часу він ввів андеграундну, тюремну субкультуру. І організував зґвалтування наших військовополонених. Тому він кармічно відповів перед українським народом. Ви пам’ятаєте той кафетерій в Пітері. І ту статуетку йому вручили у вигляді його погруддя такого "циганського" кольору. Він її взяв. Там було 400 грамів термобару (вибухівки). Він спрацював як бритва стосовно нього.

Прилєпін. Один із ідеологів "російського міру", який просто хизувався на всю Росію, як треба убивати українців… Їхав на свою дачу і по дорозі відбулося спрацювання відповідної танкової міни. В той день за кермом був його водій, також військовий злочинець. Водій загинув на місці. Прилєпін був тяжко поранений. Дуже травмований його таз, його ноги і, вибачте, він залишився без геніталій".

Також Малюк розповів, що так званий генеральний прокурор терористичної "ЛНР" Сергій Горенко в 2022 році вибухнув у своєму кабінеті разом зі своїм заступником. "800 грамів пластиду було в кабінеті", - сказав він.

Очільник СБУ розповів, що "тимчасово виконуючий обов’язки глави Міністерства внутрішніх справ" Ігор Корнет "зайшов поголитися в перукарню, куди він ходив раз на тиждень, там і вибухнув". "Правда, залишився живим, тяжким інвалідом", - сказав Малюк.

Передісторія:

15 травня 2023 року внаслідок вибуху в окупованому Луганську 15 травня був поранений так званий "тимчасово виконуючий обов’язки глави Міністерства внутрішніх справ" Ігор Корнет.

В окупованому Луганську 16 вересня 2022 року стався вибух в кабінеті так званого генерального прокуратура терористичної "ЛНР" Сергія Горенко, він і його заступниця загинули.

6 травня 2023 року в російській Нижегородській області підірвали автомобіль Audi, в якому їхав українофоб, письменник і член партії "Справедлива Росія" Захар Прилєпін, який начебто воював проти України.

6 грудня 2023 року тіло колишнього депутата Верховної Ради Іллі Киви знайшли в Московській області.

1