Голова виборчої комісії через втому заснув за кермом: в аварії загинула його матір

Жінка була членкинею виборчої комісії, вона загинула на місці
Головне
Голова виборчої комісії через втому заснув за кермом: в аварії загинула його матір
ДТП у Київській області (фото: пресслужба поліції)
27 Жовтня 2020, 12:14
читать на русском

У Київській області у дорожньо-транспортній пригоді на автодорозі "Немішаєво-Козинці" загинула членкиня виборчої ДВК №320209 Ольга Титенко.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Київській області та кандидат у мери Ірпеня Михайлини Скорик.

Поліція зазначає, що аварія за участю легкового автомобіля та вантажівки сталась вчора, 26 жовтня, близько 14:30 на автодорозі "Немішаєво-Козинці", що у Бородянському районі.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Daewoo не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зітнувся з вантажівкою "ЗІЛ". Від отриманих травм 62-річна пасажирка легковика загинула на місці пригоди, а 44-річного водія цієї ж автівки доправлено до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. Встановлено, що вони є членами територіальної виборчої комісії, - повідомили у поліції.

Читайте також

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події.

Тим часом, Скорик повідомив, що загиблу членкиню виборчої комісії звали Ольга Титенко, вона була матір’ю голови комісії Олександр Титенко, який був за кермом авто, яке потрапило в аварію. Титенко через втому заснув за кермом, він потрапив до лікарні з травмою голови.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час голосування на місцевих виборах у Луцьку член комісії вистрибнув у вікно після того, як розпочався підрахунок голосів, а у Тернопільській області п'яний чоловік побив поліцейського на ділянці.