Голову Закарпатської облради відправили у відставку

За відставку проголосували майже всі присутні – 35 голосів із 36
Важливо
Голову Закарпатської облради відправили у відставку
Олексій Петров фото: Укрінформ
28 Жовтня 2021, 17:54
читать на русском

Депутати Закарпатської облради проголосували за дострокове припинення повноважень свого голови Олексія Петрова від партії "Слуга народу".

Про це повідомляє Zaxid.net.

Зазначається, що перед початком сесії біля будівлі облради на площі Народній в Ужгороді відбувся мітинг медиків та бібліотекарів, які виступали проти реорганізації та об'єднання комунальних лікарень та бібліотек.

А за 10 хвилин до запланованого початку засідання на сайті ради опублікували розпорядження її голови Олексія Петрова про перенесення сесії на 29 листопада. Однак депутати, які зібралися у сесійному залі, самостійно розпочали реєстрацію, обрали головуючого та відкрили сесію. У залі зареєструвалося 36 депутатів.

До порядку денного внесли проєкт рішення про дострокове припинення повноважень голови Закарпатської облради Олексія Петрова ("Слуга народу"), за який проголосували майже всі присутні – 35 голосів із 36, - йдеться у повідомленні.

Довідково. 45-річний Олексій Петров - кандидат юридичних наук, має військове звання генерал-майора, учасник бойових дій у зоні АТО. У 2018 році отримав звання "Заслужений юрист України".

Працював на різних посадах у Службі безпеки України, зокрема, з 2017 по 2019 рік очолював департамент контррозвідки СБУ. Наприкінці квітня 2020 року очолив Закарпатську ОДА. У грудні 2020 року був обраний головою Закарпатської обласної ради.

Читайте також

1