Грабіжники з Росії обкрадали мешканців Київської області - відео

Чоловіки встигли вкрасти 420 тисяч доларів, 250 тисяч євро та 300 тисяч грн
Грабіжники з Росії обкрадали мешканців Київської області - відео
Поліція затримала грабіжників з Росії Фото: kv.npu.gov.ua
4 Листопада 2021, 22:18
читать на русском

В Київській області поліція затримала озброєну групу грабіжників з Російської Федерації.

Як повідомили правоохоронці, жертвами злочинців стали четверо мешканців регіону.

Грабіжники проникали до осель, зв’язували господарів та обчищали будинки. Загалом лиходії викрали 420 тисяч доларів США, 250 тисяч євро, 300 тисяч грн.

Зокрема, як розповіли у поліції, росіян підозрюють у проникненні до будинку мешканки села Гнідин - вони зв’язали жінку пластиковими хомутами та викрали у потерпілої гроші та ювелірні вироби.

Згодом вони намагалися пограбувати будинок у Ворзелі, але їх зупинили охоронці. У селі Княжичі зловмисники вчинили напад на будинок подружжя, де викрали гроші та особисті речі.

В поле зору правоохоронців грабіжники потрапили у селі Козин. На території одного з домоволодінь чоловіки викрали сейф, однак їхні злочини зафільмували камери відеонагляду.

Працівники управління карного розшуку поліції Київщини та Бориспільського районного управління поліції із залученням працівників спеціального підрозділу "КОРД" ГУНП в Київській області провели низку оперативно-розшукових заходів, відпрацювали понад 400 камер відеонагляду та встановили особи зловмисників і їх місцезнаходження. Ними виявилися 43-х та 45-річний раніше судимі громадяни Російської Федерації, які нелегально перетнули український кордон.

За місцем проживання фігурантів поліцейські провели обшуки та вилучили низку речових доказів, які підтверджують причетність чоловіків до вчинення крадіжок.

Зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу затриманим.

Нагадаємо, у Броварах правоохоронцям довелося стріляти в автомобіль, щоб зупинити водія, який не зупинився на вимогу силовиків та намагався втекти від погоні.

Читайте також

1