Поліція влаштувала погоню зі стрільбою, щоб затримати серійного автовикрадача - відео

Викрадач влаштував ДТП та намагався сховатися у полі, але його знайшли
Поліція влаштувала погоню зі стрільбою, щоб затримати серійного автовикрадача - відео
Поліцейська автівка Фото: Патрульна поліція
29 Січня 2021, 11:49
читать на русском

У Броварах правоохоронцям довелося стріляти в автомобіль, щоб зупинити водія, який не зупинився на вимогу силовиків та намагався втекти від погоні.

Як повідомляється на сторінці спільноти "Вартові еспресо", вчора вночі приблизно о 22:30 викрали автомобіль ACURA.

За хвилин 15 власник машини повідомив поліцію. Ще за хвилин 15 через камери "Безпечне місто" авто було помічено на Броварському проспекті, воно рухалось в напрямку Броварів. Біля Броварів поліція намагалася зупинити авто. На вимогу водій ACURA не зупинився, а протаранив патрульний PRIUS, після чого в нього почали стріляли, - йдеться у повідомленні.

Вже за кілька кілометрів під селищем Требухів ACURA, втративши контроль, протаранила вантажівку. Водій вибіг з автівки у поле і там спробував заховатись. Але його швидко знайшли та затримали.

Читайте також

Щодо викрадача АКУРИ, є інформація, що це досвідчений автовикрадач, Вадим Васильєв, який наразі перебував під слідством одразу за кількома кримінальними провадженнями. Він мав бути під домашнім арештом, але порушив постанову суду.

На сторінці "Магнолії ТВ" у Фейсбуці опубліковано відео, як затримували викрадача.


Нагадаємо, у Полтавській області затримали трьох чоловіків, які обкрадали вантажівки прямо під час руху. Правоохоронці повідомляють, що їхня "робота" була чітко налагоджена.

Зловмисники, не привертаючи уваги, під'їжджали під транспортний засіб та прямісінько під час руху, за допомогою спеціальної страховки вилазили зі свого авто та прямували до "об’єкту". Надалі інструментами відкривали або зрізали замки дверцят та обкрадали автівки.

1