Наче Голівуд: троє спритників обкрадали фури прямо під час руху

Водії фур виявляли зникнення товару вже по прибуттю на місце призначення
Наче Голівуд: троє спритників обкрадали фури прямо під час руху
Вантажівка, автомобіль Фото: Craig Adderley з Pexels
28 Січня 2021, 16:43
читать на русском

У Полтавській області затримали трьох чоловіків, які обкрадали вантажівки прямо під час руху.

Правоохоронці повідомляють, що їхня "робота" була чітко налагоджена.

Зловмисники, не привертаючи уваги, під'їжджали під транспортний засіб та прямісінько під час руху, за допомогою спеціальної страховки вилазили зі свого авто та прямували до "об’єкту". Надалі інструментами відкривали або зрізали замки дверцят та обкрадали автівки.

Крадіжки вони здійснювали з вантажних автомобілів під час їх руху територією Полтавської області.

Правоохоронці кажуть, що зазвичай водії вантажівок виявляли пошкодження пломби та зникнення товару по прибуттю на місце призначення, але ніколи під час самого обкрадання.

Поліціянтами за місцями мешкання злочинців та місцях схову викраденого проведено 15 санкціонованих обшуків на території м. Кременчук Полтавської області. Зловмисники навіть спеціально орендували декілька приміщень та закинутий будинок, щоб зберігати вкрадене.

Читайте також

За результатами проведення слідчих дій вилучено викрадене майно, знаряддя злочину та авто на якому пересувалися "креативщики". Об'єми викраденого товару такі, що запросто можна відкрити цілий гастроном, - йдеться у повідомленні.

Трьом жителям м. Кременчука віком 22, 36 років повідомлено про підозру у вчиненні шести епізодів злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України. Попередньо встановлена сума збитків за вказаними злочинам - 680 тисяч гривень. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Правоохоронці кажуть, що наразі встановлено причетність до ще 27 епізодів на території декількох областей, перевірка триває. Крім того, з’ясовується причетність інших осіб до вчинення зазначених злочинів.

1