У Києві правоохоронці викрали 13 тис. доларів з чужої квартири

Чоловіки також організували злочинну групу з квартирних крадіжок
У Києві правоохоронці викрали 13 тис. доларів з чужої квартири
Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua
29 Грудня 2020, 16:50
читать на русском

У Києві викрили групу квартирних злодіїв, яку організували двоє столичних правоохоронців. Вони встигли викрасти майже 13 тис. доларів.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Зазначається, що за процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру п'ятьом особам за фактом квартирної крадіжки, вчиненої у великих розмірах (ч. 4 ст. 185 КК України).

Слідство встановило, двоє столичних правоохоронців у травні 2020 року, вступивши у змову з трьома особами грузинської національності, здійснили крадіжку з проникненням у чуже помешкання, де викрали майже 13 тисячами доларів США. Гроші підозрювані розподілили між собою.

У ході досудового розслідування правоохоронцям вдалося вийти на слід квартирних злодіїв та повідомити їм про підозру, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Правоохоронці провели п'ять обшуків за місцями проживання підозрюваних та знайшли речові докази, зокрема набір відмичок, за допомогою яких здійснювалося проникнення у житло.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що Служба безпеки України викрила привласнення та розтрату посадовцями Миколаївської міськради мільйонів гривень, виділених на доброустрій міста. Оборудку організував один з керівників департаменту міськради через підконтрольні фірми-підрядники.