Правоохоронці викрили нелегальних мігрантів, які працювали на ринках у Києві

Нелегалів оштрафували загалом на понад 75 тисяч гривень
Правоохоронці викрили нелегальних мігрантів, які працювали на ринках у Києві
Нелегали (фото: ДПСУ)
28 Листопада 2020, 05:06
читать на русском

У Києві на двох ринках прикордонники виявили 15 іноземців, які перебували на території України з порушенням закону. Їх оштрафували загалом на понад 75 тис. грн.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Зазначається, що 26 листопада міжвідомча група прикордонників, співробітників СБУ та міграційної служби із рейдом навідалася на два столичних ринки. У результаті було перевірено близько сотні вихідців з країн та регіонів з високим потенційним міграційним ризиком.

Правоохоронці з'ясували, що 15 мігрантів-нелегалів перебували в Україні незаконно. На нелегалів склали адмінпротоколи й оштрафували загалом на понад 75 тисяч гривень.

Читайте також

Чотирьох нелегалів-іноземців найближчим часом депортують з України. Ще одного помістять у пункт тимчасового тримання іноземців.

Нагадаємо, що нацполіція викрила транснаціональне злочинне угруповання торговців людьми. За одного проданого українця торговці людьми отримували до трьох тисяч доларів США.

Злочинна група займалася вербуванням українців для перевезення нелегальних мігрантів з країн Південно-Західної Азії до Європи.

Біля узбережжя Великої Британії затримали судно з українцями за перевезенням нелегальних мігрантів. Двох громадян України заарештували.

1