Хакер, який зламав Poly Network, відмовився від нагороди у пів мільйона доларів

Хлопцю запропонували винагороду за знайдену вразливість у платформі
Хакер, який зламав Poly Network, відмовився від нагороди у пів мільйона доларів
Хакер (фото: Pexels)
15 Серпня 2021, 21:09
читать на русском

Блокчейн-платформа Poly Network запропонувала винагороду у 500 тисяч доларів хакеру, який зламав її та викрав криптоактивів на 600 мільйонів доларів.

Як повідомляє CNBC, хакер, який кілька днів тому почав повертати викрадені токени, відмовився від грошей і заявив, що зламав систему задля жарту.

Зламник підтвердив, що Poly Network запропонувала перевести йому 500 тисяч доларів, але сказав, що відмовився від винагороди і запевнив, що кібератака була жартом і він з самого початку планував повернути криптовалюту, - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що 10 серпня хакери зламали блокчейн-платформу Poly Network та вивели з неї криптовалюти на понад 600 мільйонів доларів. Було виведено 2 858 токенів криптовалюти Ethereum (на 267 мільйонів доларів), 6 610 токенів Binance (252 мільйони доларів) та токени USDC у мережі Polygon на майже 85 мільйонів доларів.

Пізніше платформа звернулася до зловмисника з відкритим листом, в якому заявила, що від його дій постраждали "десятки тисяч" власників криптовалюти. На наступний день зловмисник почав повертати крадені токени.

Читайте також