Хмарно, але без опадів: прогноз синоптиків на 7 червня

Невеликий дощ удень можливий лише на півночі та заході України
Хмарно, але без опадів: прогноз синоптиків на 7 червня
Літо, погода (Фото: Парламент.ua)
7 Червня 2023, 08:44
читать на русском

7 червня українцям обіцяють хмарну, проте досить теплу погоду. У західних областях короткочасні дощі, подекуди з грозами; на решті території без опадів, лише вдень у більшості північних та Вінницькій областях місцями невеликий дощ.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 11-16°, на сході та північному сході країни 8-13°; вдень 22-27°, у західних областях 18-23°.

На Київщині  7 червня мінлива хмарність. Без опадів, лише місцями по області вдень невеликий дощ. Вітер переважно південно-східний , 5-10 м/с.

Температура по області вночі 11-16°, вдень 22-27°; у Києві вночі 14-16°, вдень 24-26°.

За прогнозами синоптиків, з 6 по 9 червня в Україні буде переважно без опадів. Хоча 7 та 8 червня у західних областях, а також вдень у четвер у Чернігівській та Сумській областях прогнозуються короткочасні дощі, місцями грози. Також в Україні ще більше потеплішає - до +29 градусів.

Нагадаємо, в Україні літо 2023 року за температурою настане з середини червня, водночас цього ж місяця очікуються найсильніші грози й дощі. Загалом же літо обіцяє бути спекотним, подекуди навіть занадто. Зокрема, в липні та серпні температура перевищуватиме кліматичну норму. Це випливає з прогнозів народних синоптиків та метеорологів Укргідрометцентру.

Читайте також

1