Хочеться тр@хнути, а потім придушити - Арестович вляпався в черговий скандал через жінок

Відео з висловлюваннями Арестовича тиражують телеграм-канали
Хочеться тр@хнути, а потім придушити - Арестович вляпався в черговий скандал через жінок
28 Вересня 2023, 16:42
читать на русском

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович потрапив до чергового скандалу через висловлювання про жінок.

Відео із його репліками публікують українські телеграм-канали.

Зокрема, він називав жінок "істотами" та говорив про бажання їх "задушити". На цьому фоні вихваляв чоловіків, називаючи "богами" та "ідолами".

Жінка, як казав мій один знайомий, на чоловіка має дивитися, як на ідола. І періодично вимазувати своєю жертовною кров'ю йому губи”, - каже він.

Також назвав жінок "неврівноваженими", і що будь-яку суперечку можна залагодити грошима.

"Що хочеться зробити з цими створіннями? Придушити. Причому душити, не відпускаючи взагалі. Спочатку, звичайно, хочеться тр@хнути, але потім, коли вже набридло, далі хочеться придушити на хрін просто. І після цього року три не розмикати пальці, поки що гарантовано не задушиш. З цим ниттям, з цією вічною тривожністю, зі спробою контролювати, зі спробою каструвати, спробою не пускати і так далі", - сказав Арестович.

Колишній радник Офісу президента в Телеграм прокоментував негативну реакцію на відео з іронією.

"Готуємо ефір з Юрієм Романенком: "Арештович і жінки". Але є загвоздка - потрібні дами, яких я показово душитиму в ефірі", - пояснив він у себе в Телеграм.

Нагадаємо, Олексій Арестович заявив, що після звільнення з посади позаштатного радника Офісу президента займатиметься своєю улюбленою справою – інформаційно-психологічною підтримкою людей.

17 січня 2023 року Арестович написав заяву на звільнення з Офісу президента. Того ж дня у ОП задовольнили заяву блогера.

Читайте також

1