Хом`яки зварилися, а у кота тепловий удар: у Харкові зоомагазин залило окропом

Зоомагазин працював у багатоповерхівці, в якій прорвало теплотрасу
Хом`яки зварилися, а у кота тепловий удар: у Харкові зоомагазин залило окропом
У зоомагазині загинули хом`яки (Фото: pexels)
2 Лютого 2021, 20:45
читать на русском

В одній із багатоповерхівок Харкова прорвало теплотрасу і гаряча вода залила зоомагазин, який працював у підвалі.

Про це повідомило Суспільне.

Інцидент трапився рано вранці на вулиці Амосова у Харкові. Прорив стався в колодязі комунального підприємства "Харківські тепломережі". Оскільки комунальники приїхали не відразу, власниця зоомагазину викликала співробітників приватної фірми, які і відкачали воду. Однак, частина тварин, які жили у магазині, загинули.

Нині встановлюють точну суму завданих збитків, яких зазнав зоомагазин. Власниця магазину стверджує, що тільки товари коштували близько 200 тисяч гривень. Орендувати підвал будинку магазин почав восени минулого року.

У нас був кіт, він лежав не в воді, але через температуру йому стало дуже погано. Шиншила навряд чи виживе, тому що була в воді, в окропі ... Морські свинки, їх 4-5, вони теж мокрі, ми не знаємо, чи виживуть вони ... хом'яки зварилися, потонули. Я поки що не можу підрахувати, щось докладніше сказати, але те, що там все пропало, - це факт, - розповіла власниця магазину.

Читайте також

Нагадаємо, нещодавно у Кам'янському Дніпропетровської області надзвичайники врятували собаку, який впав у глибоку яму та не міг вибратись. Один зі співробітників ДСНС за допомогою драбини спустився у яму, а за допомогою рятувальної мотузки врятували собаку з пастки. Після порятунку життю та здоров'ю тварини нічого більше не загрожувало.

А полтавські рятувальники витягли собаку, який провалився під кригу. Про випадок бійцям Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомив небайдужий свідок. На човні рятувальники дісталися до собаки, витягли його з крижаної води та доправили до берега. Після цього постраждалого чотирилапого передали рятувальній станції, аби той зігрівся та відновив сили.

1